UiTPAS

UiTPAS

“Zoals een windmolen met open wieken wijst naar de lucht en open staat naar alle windrichtingen, zo is Gemeenschapscentrum De Wiek een open huis voor iedereen…”
Zo werd De Wiek bij de opening voorgesteld.

En nog steeds dragen we de openheid naar iedereen een warm hart toe. Niet enkel door een zeer gevarieerd aanbod, maar ook nu, door de UiTPAS, komen we opnieuw een stapje dichter naar je toe.

De UiTPAS is een spaarkaart én een voordeelkaart

Je kan hem gebruiken (en aankopen) in De Wiek

 

De UiTPAS is een spaarkaart…

Met de UiTPAS spaar je bij elke deelname aan vrijetijdsactiviteiten punten, dus ook telkens als je bij ons naar een voorstelling komt!

Spaar je punt door je kaart te scannen aan de zuil aan de balie op de avond van de voorstelling. De voorstellingen die in aanmerking komen, herken je aan het UiTPAS-icoontje.

...én een voordeelkaart

Heb je genoeg punten gespaard? Dan kan je deze ruilen voor allerlei voordelen zoals kortingen, gratis tickets of andere cadeaus. Er is steeds een wisselend aanbod. Zo kan je bijvoorbeeld in De Wiek in ruil voor 15 punten gratis naar de film.

Een volledig overzicht van de ruilvoordelen vind je op www.uitpas.be of de Facebookpagina UiTpas Dender.

Nog geen UiTPAS in je bezit?

Aan onze balie in De Wiek (of in de bibliotheek) kan je er eentje aankopen voor de prijs van 5 euro of 2 euro (-18 jaar). Je geniet daarbij meteen van een heleboel welkomstvoordelen. Meer info vind je op www.zele.be/uitpas

UiTPAS met kansentarief

Voor mensen met een laag inkomen heeft de UiTPAS een bijzondere functie.
UITPAS-gebruikers met kansentarief kunnen punten sparen en omruilen, maar kunnen daarbovenop ook voorstellingen bijwonen aan een sterk verminderd tarief. Zo willen we ons huis toegankelijker maken voor mensen die het financieel minder breed hebben.
Zij betalen slechts € 1,5 per ticket bij de voorstellingen van De Wiek aangeduid met het UiTPAS-logo.
Voorstellingen die ‘te gast’ zijn, vallen NIET onder deze regeling.

Een UiTPAS met kansentarief is gratis, maar moet wel elk jaar worden verlengd.

Denk je in aanmerking te komen voor een UiTPAS met kansentarief? Neem dan contact op met de sociale dienst via 052 45 67 18 of mail naar socialedienst@zele.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: