2020

Nieuwsberichten 2020

do10dec
Verlenging geschenkbon

Wegens de coronamaatregelen worden Alle geschenkbonnen met een vervaldatum tussen 1 september 2020 en 31 maart 2021 worden automatisch verlengd tot en met 30 juni 2021.

di8dec
Dijkbreuk

Op 8, 9 & 10 december is er DIJKBREUK, een online samenkomst met inspirerende voorbeelden uit de regio van Dijk92.

Dijk92 bindt cultuur en erfgoed in Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wichelen, Zele én ook Wetteren. Met 'Dijkbreuk' zet Dijk92 drie dagen de sluizen open en laat iedereen die betrokken is bij cultuur- en erfgoed kennis maken met fijne initiatieven uit de regio.

We nodigen je uit op 8, 9 & 10 december tijdens je lunchpauze om af te stemmen op Dijkbreuk via het facebookkanaal van Dijk92

Op 8 december nodigen we Sofie De Veirman uit van de Erfgoedcel Land van Dendermonde. Met haar zullen we het hebben over de kracht van samenwerkingen. We brengen een bezoekje aan Buggenhout, Wetteren en Dendermonde en kijken welke initiatieven er daar ontstaan zijn tussen verschillende organisaties. 

Woensdag 9 december schuift Steffi Coppens van de Intergemeentelijke Onroerend Erfgoeddienst mee aan tafel. Zij zet met ons een boompje op over het levendig houden van erfgoed. Tussen de babbels door tonen we reportages uit Laarne, Berlare en Wichelen. 

De laatste dag van Dijkbreuk, donderdag 10 december hebben we Koen Van de Merckt te gast. Hij is coördinator van Vormingplus Waas -en Dender en heel hard geïnteresseerd in initiatieven die zorgen voor meer inspraak en participatie. We nemen een kijkje in Zele, Hamme en Lebbeke. 

Geef een duimpje aan de facebookpagina van Dijk92 en we zien en horen je graag op 8, 9 en 10 december om 12u30.

do29okt
Corona update: We sluiten de deuren vanaf 29/10

Als gevolg van de verstrengde maatregelen die de Vlaamse Overheid neemt om de verspreiding van het coronavirus in te dijken zal GC De Wiek gesloten zijn voor alle activiteiten tot nader order.

Dit wil ook zeggen dat alle voorstellingen die op de planning stonden geannuleerd worden. We nemen persoonlijk contact op met alle tickethouders voor verdere afhandeling.

Hou het ondertussen veilig en zorg voor elkaar.

Tot binnenkort

vr8mei
Annulatie tot en met 30 september

Om de verdere verspreiding van het coronavirus af te remmen, werd beslist om alle voorstellingen in De Wiek af te gelasten tot en met 30 september.

Tickethouders werden reeds via e-mail gecontacteerd. Geen mailtje ontvangen? Kijk zeker eens in je SPAM/Reclame-folder of laat het ons weten via info@dewiek.be of via 052 45 98 24!

vr10apr
Verlenging geschenkbon wegens de coronamaatregelen

Wegens de verstoorde programmatie ingevolge de coronamaatregelen worden alle geschenkbonnen met een vervaldatum tussen 1 januari 2020 en 30 oktober 2020 automatisch verlengd tot en met 31 oktober 2020.

ma16mrt
De balie van De Wiek gesloten (tot tegenbericht)

Omwille van het coronavirus verloopt onze dienstverlening enkel op afspraak. Er wordt daarvoor rekening gehouden met het al dan niet dringende karakter van je vraag. Info: www.zele.be/maatregelen-coronavirus.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9 tot 17 uur.

Voor een afspraak kan je bellen naar 052 45 98 24 of een mail sturen naar leven@zele.be

vr13mrt
Nieuwe maatregelen coronavirus

Als gevolg van de maatregelen die de Federale Overheid neemt om de verspreiding van het coronavirus in te dijken zal GC De Wiek gesloten zijn voor alle activiteiten tot nader order.

De voorstellingen worden afgelast en tickets worden terugbetaald. We nemen persoonlijk contact op met alle tickethouders voor verdere afhandeling.
 
 

di10mrt
'Circle of life' wordt verplaatst naar 3 APRIL!

Lieve Blancquaert berichtte ons dat  de voorstelling van komende zaterdag: 14 maart ’20 wegens onvoorziene omstandigheden NIET kan doorgaan. In overleg met Lieve hebben we een nieuwe datum kunnen inplannen: vrijdagavond 3 april.

Voor degene die reeds tickets hadden gekocht voor 14 maart:

Je kan ervoor kiezen om jouw tickets van 14 maart te ruilen voor tickets op 3 april.

  • Stuur een mailtje naar info@dewiek.be dat je jouw tickets wil inruilen.
  • Je hoeft in dit geval zelf geen nieuwe tickets te kopen!

Past deze datum niet? Dan kunnen we jouw tickets indien gewenst terugbetalen.

  • Stuur een mailtje naar info@dewiek.be met de mededeling dat je een terugbetaling wil van je tickets. Gelieve ook zeker je rekeningnummer te vermelden.

Heb je nog vragen? Je kan ons bereiken via mail info@dewiek.be of bel ons op 052 45 98 24

Onze excuses voor dit ongemak.

di28jan
Uitreiking cultuurprijs 2019 wordt UITGESTELD

De uitreiking van de Cultuurprijs die gepland stond op 28 februari zal helaas niet doorgaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: