CIRCUS RONALDO

Da Capo FAMILIE

Voorstelling in samenwerking met de cultuurcentra van Dijk92. De voorstelling gaat door in het Donkoeverpark te Berlare.

Da Capo is een kroniek van een circusfamilie. Een beeldende, filmische voorstelling van een familiegeschiedenis van liefde, noodzaak, schijnbaar toeval en passie. Van de kleine Adolph die in 1842 op zijn 15 jaar wegliep om met een circus rond te trekken tot vandaag, waar de 7de generatie na Adolph haar intrede doet in de piste van Circus Ronaldo. Een verhaal van 180 jaar verwondering.

‘Da Capo’ speelt in een tent, met een lang speelvlak dat als een straat tussen twee tribunes ligt. De voorstelling trekt voorbij als een stoet. Een optocht van tijd, momenten, flarden, herinneringen en dromen, die plots even stilstaan en dan weer verder trekken.

De voorstelling van Circus Ronaldo is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Bij iedere voorstelling zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Hiervoor kan je best informeren bij CC Stroming (Berlare): 052 43 25 50

TICKETS

PRAKTISCH

  • € 22,00 - € 19,00 (-26 jaar) - € 1,50 UiTPAS met kansentarief
  • Locatie: Donkoeverpark
    Donklaan 123, 9290 Berlare, BELGIE
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: