PETER HENS

Rookie Comedy SCHOOL HUMOR

Ellie Van den Brande
Ellie Van den Brande

Eindelijk:
een comedyvoorstelling voor kinderen !

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, TikTok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit ‘Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en de opvolger ‘Ik mag niet meer bijten in mijn broer’.

Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ en ‘Belgium’s Got Talent’ en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

TICKETS

  • do 06 okt 2022
    10:00

PRAKTISCH

  • Duur: 60 min.
  • Locatie: De Wiek / Theaterzaal
  • 5e- 6e leerjaar

    De uren op de website zijn niet definitief! In het begin van het nieuwe schooljaar ontvangt u een brief met de bevestiging van uw reservaties met de definitieve aanvangsuren.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: