HARRY KANTERS KWINTET

Harry Kanters invites Colin Dawson & Matthias Seuffert MUZIEK

TE GAST

Organisator: Zeelse Concertvereniging

Harry Kanters (piano), Matthias Seuffert (klarinet en tenorsax), Colin Dawson (trompet en zang),  Jeroen Koning (bas) en Fons Toonen (drums)

Het is al jaren traditie van Harry Kanters om buitenlandse jazz-cracks uit te nodigen om een weekend muziek te maken in Nederland en België. In maart 2023 zijn het twee geweldige muzikanten die gepokt en gemazeld zijn in het traditionele idioom uit New Orleans en uit de Swing periode.

Trompettist en zanger Colin Dawson (UK) speelde al op 17 jarige leeftijd op het ‘New Orleans Jazz & Heritage Festival’. Hij speelt in de expressieve stijl van Roy Eldridge en zingt in de melancholische stijl van Chet Baker.
Matthias Seuffert is internationaal bekend als een van de meest veelzijdige rietblazers. Stilistisch beheerst hij zowel de klassieke jazz, alsook de Swing en BeBop.
Pianist Harry Kanters (NL) is een gevestigde naam in de diverse stijlen van de traditionele Jazz. Met zijn uitgebreide repertoire is Harry een populaire pianist in 'All Star' line-ups, een geliefd gastsolist én internationaal erkend.

Dit kwintet zal een optreden verzorgen waar de nadruk ligt op het New Orleans en Swing repertoire waarin iedereen zich zal herkennen.

 

TICKETS

  • zo 19 mrt 2023
    11:00

PRAKTISCH

  • € 15,00
    € 12,00 studenten tot 23
    GRATIS -12 jaar
  • Locatie: De Wiek / Theaterzaal
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: