TECHNOPOLIS

Rond Bo(llen) SCHOOL

Een wetenschapsshow van Technopolis is... geen theaterstuk, maar bevat wel een leuke verhaallijn die de rode draad vormt voor een heleboel leuke en spectaculaire experimenten met rookwolken, knallen en vuur. Het hoofddoel van de interactieve shows bestaat erin kinderen te fascineren, niet om tot in detail uitleg te geven bij een bepaald onderwerp.

Rond Bo(llen)

Er is niets zo leuk als cadeautjes uitpakken! Zo leuk, dat wat er precies in zit niet altijd het belangrijkste is… Toch? Zo is voor Bo Bolleboos vooral de vorm belangrijk. Een pakje in de vorm van een kubus, een cilinder, een kegel, een piramide of een balk zijn allemaal wel leuk, maar niets – maar dan ook niets – kan Bo meer doen stralen dan een cadeautje in de vorm van een bol. Bo verzamelt namelijk álles wat bolvormig is. Het toeval wil dat Bo vandaag jarig is en op het punt staat om het papier van een wel heel bijzonder bolvormig cadeautje af te scheuren.

Alle ogen staan op Bo gericht, die voor een keer in het middelpunt van de belangstelling staat. Bo’s ultieme droom? De zon, de allergrootste bol in ons zonnestelsel, aan de collectie toevoegen! Ben jij benieuwd of Bo deze missie met succes afrondt? Reken al maar op een wervelende show – met onder meer een écht pingpongkanon – die volledig rond bollen draait!

TICKETS

  • do 07 okt 2021
    22:00 Het aanvangsuur van de voorstelling kan nog wijzigen.

PRAKTISCH

  • € 5,00
  • Duur: 40 min.
  • Locatie: De Wiek / Theaterzaal
  • 1e - 2e -3e leerjaar
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: