BERT GABRIËLS EN SIDEKICKS JOHNNY TRASH EN JEROEN VERDICK

#Eindejaars 3 HUMOR

Johannes Vande Voorde
Johannes Vande Voorde

Het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls ligt klaar om voor de 3de keer de actualiteit, sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws te fileren, tijdens een goedgevulde voorstelling met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten.

Na zijn geslaagde debuut was er vorig jaar enkel een coronaproof studioversie van Bert z’n #Eindejaars. Zonder publiek werd het opnieuw een voltreffer, met succesvolle samenvattende uitzendingen op Radio 1 en de regionale zenders, en een druk bekeken integrale versie op Streamz. De 4-sterrenrecencies in o.a. De Standaard en Het Nieuwsblad kwamen er mede dankzij de bijdragen van ‘zingende krant’ Johnny Trash, ‘factchecker’ Jeroen Verdick en de hilarische animaties van Jeroen Echelpoels.

Wegens te plezant en succesvol werken ze voor de 3de #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls opnieuw samen, wat straks resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit, met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten. Deze voorstelling is goed voor je lachspieren. Dit is de perfecte afsluiter van het jaar, niet te missen!

Tekst & Spel: Bert Gabriëls
Productie: Gaya Scienza

TICKETS

  • vr 21 jan 2022
    20:00

PRAKTISCH

  • € 16 - € 14 (-26 jaar)
  • Duur: 90 min.
  • Locatie: De Wiek / Theaterzaal
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: