KOMEDIE MET INTERNATIONALE GAST RONN MOSS

Brasschaatse huisvrouwen HUMOR THEATER

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast.

Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair).  Ze is in haar nopjes want haar mistery guest daar kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties. En dan komt het moment suprème .…  En wat blijkt, Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure: Ronn Moss. De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.

Vlaamse TOP-cast die bestaat uit Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Katrien De Becker, Martine De Jager, Debbie Crommelinck en Guillaume Devos.

MEER INFO

TICKETS

  • vr 18 mrt 2022
    20:00

PRAKTISCH

  • € 25 - € 23 (-26 jaar)
  • Locatie: De Wiek / Theaterzaal
  • Organisatie: Brasschaatse huisvrouwen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: